logo
Terug naar overzicht

NIEMAND BUITENSPEL

Nieuws | 25-05-2023
ING presenteert:

Door structurele armoede of onverwachte omstandigheden op financieel vlak, zijn sommige kosten soms niet meer op te brengen. Daardoor wordt er in het uitgavepatroon geschrapt en kan het zijn dat sport komt te vervallen.

Wij vinden dat iedereen moet kunnen sporten. Daarom heeft de ING het programma

‘Niemand Buitenspel’  geïntroduceerd.

Hiermee willen we iedereen die dat nodig heeft, helpen om te blijven voetballen.

Er bestaan namelijk diverse, lokale regelingen die uitkomst kunnen bieden.

Meer weten of direct regelingen vinden?
Je kan je gemakkelijk inzicht krijgen in de regelingen die voor jouw situatie beschikbaar zijn via onze speciale website.

Hier kun je ook in contact komen met de landelijk financieel contactpersoon vanuit ING die je verder kan helpen.

https://www.knvb.nl/niemandbuitenspel

Lokale regelingen

Eén op de 11 kinderen groeit op in armoede. Dat zorgt er soms voor dat zij ongewild buitenspel komen te staan, terwijl juist in tijden van spanning sport extra belangrijk én gezond is. Met ‘Niemand buitenspel’ willen we ouders helpen om kinderen toch te laten voetballen, ook als daar (even) geen financiële ruimte voor is. Er bestaan namelijk diverse, lokale regelingen die uitkomst kunnen bieden.

We werken samen met de ING, SchuldenlabNL, de VoorzieningenWijzer en de NSR (Nederlandse Schuldhulproute om alle regelingen op een duidelijke manier inzichtelijk te maken. Je kunt op bovenstaande website inzicht krijgen in de regelingen die voor jou en/of je kinderen beschikbaar zijn binnen jouw gemeente. En bij voetbalvereniging RKASV kun je terecht bij het bestuur die jou lokaal hierbij kunnen helpen.