Laatste Nieuws


Jaarverslag JO8-1

30 juni 2020

 

 

Na een schitterende eerste seizoenshelft te hebben gehad waarin RKASV Jo8-1 kampioen werd in de Eerste Klasse, konden wij niet wachten om dit kunstje te herhalen in de huidige jaargang.

Tevens stond er nog een bekertoernooi op de planning waarbij wij (RKASV Jo8-1) het enige team van heel de club waren welke nog kans maakte op deze prijs.

En toen.... toen kwam ‘Corona’ , niet het verfrissende biertje in dit geval, maar een of andere pandemie welke heel de (voetbal) wereld op zijn kop zette in negatieve zin wel te verstaan.

Logisch dat zowel de KNVB als RKASV voorstanders zijn van onze goede gezondheid en daardoor de competitie en trainingen stil werden gelegd toen dit noodzakelijk bleek te zijn.

Tegelijkertijd toch ook heel sneu voor deze toppers die graag de beker hadden willen winnen en tevens wederom ongeslagen waren op het moment dat de competitie stil werd gelegd. Prolongatie van het kampioenschap was dan ook zeker mogelijk geweest!

Na een lange en vervelende periode van verplichte rust konden we in Mei eindelijk weer de voetbalschoenen tevoorschijn halen. Er mocht weer getraind worden, welliswaar 1 x per week ipv de gebruikelijke 2 x per week maar toch, de bal rolde weer!

Gelukkig kregen we al redelijk snel door dat er vanaf 20 Mei weer als vanouds 2 x per week kon worden getraind. Splers blij, trainers blij, ouders blij, langzaamaan gaan we weer terug naar het oude normaal, aangezien ik een hekel heb aan de term ‘the new normal’ kan dit voor mij niet snel genoeg gaan.

Met nog slechts 1 resterende training op het programma komt er zodoende snel een einde aan een zeer turbelent seizoen dat een ieder niet snel vergeten zal.
Vanaf woensdag 1 Juli kunnen de voetbalschoenen weer worden opgeborgen om zodoende te gaan genieten van de aankomende zomervakantie. Wel nodigen wij de ouders uit deze laatste training te komen kijken, aabgezien dit weer mag vanaf 1 Juli.

Persoonlijk heb ik ondanks de Corona periode wederom met volle teugen genoten van deze groep kinderen, welke overlopen van de positieve energie en telkens weer dat potje willen winnen en beter willen worden dan de laatste wedstrijd of training die ze hebben gespeeld.

Laten we eens uitgaan van het positieve, wat inhoudt dat we straks wel weer lekker in competitie verband kunnen spelen vanaf September, en laten we dan proberen door te gaan om jullie iedere week weer een beetje beter te maken!

 

 

Spelers Rapport