Laatste Nieuws


Transfernieuws Selectie RKASV (2 )

27 juni 2020

 

Vandaag presenteren wij onze eerste twee nieuwe spelers voor de selectie! We beginnen met onze twee nieuwe keepers:

 

1. Youri Mulkens (Linkse foto)

De eerste aanwinst die wij willen presenteren is Youri Mulkens.

Na RKASV 2 jaar geleden te hebben verlaten voor Schimmert keert hij dit seizoen terug op het oude nest. Youri is een keeper met de juiste uitstraling en met sterke reflexen.

 

77. Raoul Habets (Rechtse foto)

De tweede aanwinst die wij willen presenteren is Raoul Habets.

Na RKASV in de c-jeugd (o15) te hebben verlaten om bij Scharn op divisie niveau te gaan keepen, keert hij dit seizoen terug op het oude nest.

Raoul is een jonge, talentvolle keeper die de concurrentie met Youri onder de lat bij het eerste elftal graag wil aangaan.

Hij is een meevoetballende keeper, die zijn verdediging actief coacht.

Ook met penaltyreeksen kan hij zich onderscheiden van andere keepers.

Wij zijn als bestuur in ieder geval blij dat we oud-RKASV spelers die elders op hoog niveau gespeeld hebben, weer bij ons kunnen verwelkomen.

Met deze aanwinsten en de blijvende Jerome Snackers is R.K.A.S.V komend seizoen goed vertegenwoordigd onder de lat.

We wensen beide spelers veel succes en plezier binnen R.K.A.S.V.

 

 

Jordy van Hulst (linkse foto):


De derde aanwinst die wij willen presenteren is Jordy van Hulst. Een 28-jarige speler die werkzaam is als personal trainer/voedingsdiëtist, met specialisatie voor met name bodybuilding en obesitas. Na zijn carrière te zijn begonnen in de jeugd van RKHSV, MVV, KRC Genk heeft hij op 17 jarige leeftijd zijn debuut gemaakt bij het 1e elftal van RKHSV. Achtereenvolgens heeft Jordy gespeeld bij RKHSV, Scharn, Oranje Boys, RKHSV, Daalhof, Leonidas, RKVVL/Polaris en Dilsen Stokkem. Jordy is is een opkomende back. Hij is snel, behendig, fysiek sterk, heeft een goede voorzet en gaat de duels zeker niet uit de weg. Verder is hij als allround verdediger ook inzetbaar centraal in de verdediging.

 

Wesley Schoenmaeckers (Rechtse foto):


De vierde aanwinst die we willen presenteren, is Wesley Schoenmaeckers. Wesley is een spits met een neusje voor de goal en kan ook goed als nummer 10 uit de voeten. Hij is 29 jaar en als kleine jongen is jij begonnen in de jeugd van RKVVL/Polaris. Op 16-jarige leeftijd is hij gescout om op het 1e elftal van Sportclub Caberg te gaan voetballen. Na 3 jaar bij Caberg, heeft Wesley successen gevierd bij achtereenvolgens Heer, RVU en Daalhof. Twee seizoenen geleden is hij naar zijn jeugdliefde RKVVL/Polaris overgestapt. De ambitie van Wes is om te gaan vlammen bij onze mooie vereniging!

 

  

 

Marco Sour (linkse foto):

De vijfde aanwinst die wij willen presenteren is Marco Sour. Een kind van de club, nog maar 23 jaar jong. Vorig seizoen is Marco weer begonnen met voetallen op ons 5e elftal na enkel jaren gestopt te zijn. Komend seizoen wil hij voor zijn kans gaan op ons 1e elftal. Marco is een fysiek sterke speler die graag centraal in de verdediging of op het middenveld speelt. De kandidatuur van Marco voor het 1e vergroot de concurrentie in zowel de verdediging als op het middenveld, wat wij als bestuur natuurlijk toejuichen.

 

Jowin Geraerds (rechtse foto):

De zesde aanwinst die wij willen presenteren is Jowin Geraerds. Wederom een kind van de club, nog maar 21 jaar jong. Nadat Jowin op zijn 16e (!) al had gedebuteerd op ons eerste elftal, is hij gaandeweg het plezier in het voetbal verloren. Na met vrienden bij Heer te hebben gespeeld, is Jowin vorig seizoen, o.a. samen met Marco, gestart op ons nieuwe 5e elftal, ook wel het 'Plus-elftal' genoemd gezien de sterke relatie van de spelers met onze hoofdsponsor. Komend seizoen wil Jowin graag weer prestatief gaan voetballen. Hij kan goed uit te voeten als aanvallende middenvelder of aanvaller, bij voorkeur centraal. Wij zijn als bestuur in ieder geval verheugd dat een kwalitatief voetbaldier als Jowin weer voor ons vlaggenschip gaat uitkomen.

 

 

Mitch Moers (Linkse foto):

De zevende aanwinst die wij als bestuur aan jullie willen voorstellen is Mitch Moers. Mitch is een ras voetballer die graag controlerend (centraal) op het middenveld speelt. Hij kan echter ook goed uit de voeten als centrale verdediger of als nummer 10. Na in de jeugd van MVV te hebben gespeeld, heeft Mitch nog 2 jaar voor Fortuna Sittard gespeeld. Daarna heeft hij de overstap naar STVV (Sint-Truiden) gemaakt in België waar hij na 1,5 jaar een zware blessure heeft gekregen. Na een zware maar goede revalidatie heeft hij nog een aantal jaren op amateur niveau in België gevoetbald om daarna terug naar Nederland te komen om het plezier in het spelletje weer terug te krijgen. Tot en met afgelopen seizoen heeft hij bij vv Schimmert zijn kunsten vertoond. Wij zijn als bestuur zeer verheugd dat we een speler als Mitch hebben kunnen overtuigen om komend seizoen de kleuren van RKASV te verdedigen.

Kenneth Janssen (Rechtse foto):

Onze achtste aanwinst is Kenneth Janssen. Hij is 28 jaar oud en is een rasechte spits. Op 5-jarige leeftijd is hij begonnen met voetballen in clubverband bij Stella Azzurra, nu Juve Maasmechelen. Reeds op zijn 16e heeft hij mogen debuteren op het 1e elftal van Stella, waar hij op zijn 17e basisspeler was, meteen zijn debuutseizoen afsluitend als kampioen. Na enkele clubs heeft hij als laatste 4 jaar bij LS Leut (4e provinciale) gespeeld. Kenneth ziet RKASV als een nieuw avontuur in een voor hem onbekende competitie. Wij als bestuur zijn zeer tevreden om een ervaren speler te hebben kunnen enthousiasmeren om voor RKASV te kiezen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Kenneth met zijn inzet en doelpunten indruk gaat maken!

 

 

Andy Geraerds    (1e foto)


De negende aanwinst die wij willen presenteren is good old Andy Geraerds. Gelukkig is het weer gaan kriebelen bij Andy nadat hij 2 seizoenen geleden na 19 (!) seizoenen op het 1e te hebben gevoetbald, was gestopt. Wij zijn als bestuur zijn dan ook zeer verheugd dat Andy samen met Marcel van Mulekom ons jeugdige 2e elftal op sleeptouw wil gaan nemen. Wij denken dat Andy met zijn inzet, coachende vaardigheden en het vermogen om doelpunten te maken een voorbeeld zal zijn voor zijn jongere medespelers.

 

Marcel van Mulekom (2e foto)


De tiende aanwinst die wij willen presenteren Marcel van Mulekom, wederom een oud speler van ons eerste elftal.
Na 13 jaar op ons 1e elftal te hebben gespeeld is hij 3 seizoenen geleden gestopt met voetballen aangezien dit niet te combineren was met zijn professionele carrière bij onze Maastrichtse trots, André Rieu. Gelukkig is het weer gaan kriebelen bij Marcel. Wij zijn als bestuur blij dat Marcel samen met Andy Geraerds ons jeugdige 2e elftal op sleeptouw wil gaan nemen. Daarnaast zal hij als trainer gaan fungeren bij de Jo09/2, dus een echte clubman! Marcel is daarnaast ook geen onbekende in het Amiese dorpsleven, getuige zijn inzet bij onze o19 (A-) jeugd in het verleden. En natuurlijk mag niet vergeten worden dat hij nog zeer recent als Prins carnaval van de Slaajbök door het leven ging. Wij denken dat hij met zijn coachende vaardigheden goed in staat moet zijn om zijn ruim 30 – jarige voetbalervaring over te dragen op ons jeugdig 2e elftal.

 

Bram Boetzkes (3e foto )


Onze elfde en tevens laatste aanwinst voor de selectie is Bram Boetzkes. Met zijn komst is de selectie compleet. Na grotendeels de jeugd te hebben doorlopen bij VV Scharn is hij overgestapt naar RKASV. Vier seizoenen geleden stopte hij voor een nieuwe sportieve uitdaging, namelijk het voltooien van de Iron Man. Na deze volbracht te hebben is het weer gaan kriebelen en keert Bram terug op het oude nest. Bram heeft als voorkeurspositie rechtshalf, maar kan ook als rechtsback uit de voeten.
Wij zijn als bestuur verheugd dat deze drie heren terugkeren op het oude nest en wensen hen ontzettend veel succes en plezier toe!

 

   

MEER NIEUWS