Laatste Nieuws


R.K.A.S.V. Jo8-1 vs Groene Ster Jo8-1

12 februari 2020

 

R.K.A.S.V. Jo8-1

 

Na het behalen van het kampioenschap voor de winterstop, heeft de Jo8-1 van RKASV de accu wederom opgeladen om ook de tweede seizoenshelft weer goed voor de dag te komen.

Wederom zijn we ingedeeld in de 1ste Klasse aangezien er geen hoofdklasse beschikbaar was op gepaste reisafstand.

Wel zijn er een aantal nieuwe tegenstanders toegevoegd uit overige eerste klasses waardoor gemakzucht en eventuele arrogantie gelijk de kop in wordt gedrukt.

 

Maandagavond 03 Februari stond onze eerste thuis wedstrijd op het programma, met direct een voor ons onbekende tegenstander.

R.K.A.S.V. Jo8-1 vs Groene Ster Jo8-1

Gedurende de warming up werd al snel duidelijk dat we vandaag een serieuze tegenstander troffen.  De Groene Ster spelers deden een professionele warming up en werden meermaals bij elkaar geroepen voordat de wedstrijd begon.

Eenmal afgetrapt stonden we voor we er erg in hadden reeds met 0-1 achter, dit beloofde geen makkelijke pot te worden.

Van beide kanten werd er goed voetbal gespeeld met mooi samenspel en gevaarlijke afstandschoten. De wedstrijd bleef zoals verwacht dan ook lang .... erg lang spannend.

Het golfde op en neer van de ene kant van het speelveld naar de andere kant waarbij het tempo aanzienlijk hoog lag voor kindeen welke 7 jaar zijn.

Deze spannende wedstrijd werd ter nauwenood in de laatste minuut winnend afgesloten door R.K.A.S.V. door een doelpunt van Kaj.

De overige doelpunten makers onderstaand, waarbij het gehele team een dikke pluim verdient om op dergelijke manier de competitie te starten.

Kaj 2x
Mika 2x
Yves 1x
Ayden 1x