Laatste Nieuws


Huldiging Kampioenen Jo8/1 en Jo8-2

2 december 2019

 

RKASV Jo8-1 & RKASV Jo8-2 Winterkampioen!

 

Zaterdag 30 November jongsleden werd er door beide Jo 8 teams van RKASV de laatste wedstrijd gespeeld voor de winterstop.

RKASV Jo8-1 behaalde vorige week reeds het winterkampioenschap in de 1ste Klasse, maar was erop gebrand de competitie ongeslagen te beeindigen. Hier moest dan wel nog worden afgerekend met RKVVL Jo8-1. De aftrap was al om 08:45, het veld was bevroren en het zicht was mistig.

Beide teams waren enorm aan elkaar gewaagd waardoor het een spannende wedstrijd zou worden. Het scoreverloop ging als volgt.

RKASV brak de ban en kwam zodoende op een 0-1 voorsprong door Kaj. Al snel maakte RKVVL er weer gelijk van en wist tevens door te drukken waardoor RKASV opeens tegen een 2-1 achterstand aankeek. Kaj trok de stand gelijk waardoor we met 2-2 gingen rusten.

Na rust bleef de wedstrijd op en neer gaan. Opnieuw kwam RKASV op achterstand en wederom was het Kaj die de stand op 3-3 terug bracht. Er werd alles gegeven in de laatste minuten om de ongeslagen status te behouden. Slechts enkele seconden voor het laatste fluitsignaal was het Kaj met zijn 4de doelpunt van de wedstrijd die de eindstand op 3-4 bepaalde! Het winterkampioenschap werd zodoende gevierd met 10 overwinningen op zak, 0 gelijke spelen en 0 verliespartijen! Tijd voor Champagne op het veld!

 

   

 

Gelijktijdig werd er door RKASV Jo8-2 afgetrapt in Eijsden wat ook hier de kampioenswedstrijd betrof. De opdracht was duidelijk, er moest gewonnen worden om als nummer 1 te eindigen. Ook in Eijsden was het dus vroeg, koud en mistig. Tevens staat Eijsden erom bekend een goede jeugdopleiding te hebben waarbij men tevens graag resultaat boekt.

Echter ook hier trokken de mannen van trainer Jordy zich niets aan van de omstandigheden en starten zodoende vol vertrouwen aan hun laatste alles beslissende wedstrijd. Al snel kwamen de berichten door dat ook dit team op kampioenskoers lag.

RKASV Jo8-2 liet geen spaan heel van de leeftijdsgenoten van Eijsden welke werden afgedroogd met een monsterscore van liefst 4-17..!!!

Met een doelsaldo van liefst 125 ..!! voor en slechts 12 tegen, ben je de terechte winterkampioen! Ook hier werd dus de Champagne ontkurkt voor het behalen van het winterkampioenschap in de 3de Klasse!

   

 

 

 

Het was tijd om zsm terug te keren naar Amby om daar samen te komen met de andere Jo8 groep om deze prestatie gezamelijk te vieren.

Twee teams winterkampioen, dat betekend een feestje voor deze kleine helden. Beide teams zijn onder de hoede van voetbalgekke trainers welke deze dag als onvergetelijk willen bestempelen. Kampioen wordt je niet ieder jaar, misschien wordt je het wel nooit meer na vandaag. Daarom moest dit een dag worden die ze niet snel zouden vergeten!

Medailles, een beker voor ieder team, blauw en witte rookbommen, en zelfs een vrachtwagen met muziek werden ingezet om onze kleine helden te huldigen. Bij aankomst op de club waren tevens bestuursleden aanwezig welke ook vanuit de club een medaille overhandigde aan de kinderen. Er was gezorgd voor een broodje en wat te drinken en de grote opkomst van ouders, opa’s en oma’s etc. Maakte het geheel tot een echt kampioensfeest!

Onderstaand een foto impressie voor wat voor deze kinderen echt een onvergetelijke dag werd!

Huldiging RKASV Jo8-2

 

 

Huldiging RKASV Jo8-1

 

 

Wij zijn Amby .... Wij zijn de Beste ... Wij zijn  Amby.... Wij zijn de Beste....!!!

 

Dank voor een geweldige seizoenshelft mannen!

Tevens dank aan alle ouders van beide teams voor de wekelijkse support zowel tijdens trainingen als wedstrijden!

 

De trainers