Laatste Nieuws


WEDSTRIJDVERSLAG RKHSV – RKASV

4 november 2019

Bron www.rkhsv.nl

 

 

 • RKHSV 1 – RKASV 1 Zondag 3 november 2019 Uitslag 2-2

  Heugem – Amby. Blauw tegen Blauw. Amby heeft vorige week de eerste drie punter behaald en heeft enkele nieuwe spelers erbij. Heugem won nipt bij Margraten en heeft een overwinning nodig om de aansluiting te behouden.

 • Heugem knalde er vol op. Direct een kans voor Stan. Zijn schot werd over de lat getikt door de keeper. Een corner van Ramzi werd door Stan keihard ingeschoten en door een speler van de lijn gehaald. De opening was prima met wat pech. Aan de kant voor Amby echter ook twee goede kansen. Bij de tweede paal stond een spits helemaal vrij en kopte de bal op de paal, de rebound werd naast geschoten.

  Heugem bleef echter aanvallen. Stan omspeelde zijn tegenstander en gaf een prima scherpe voorzet. Ben kon de bal bijna binnen tikken. Via een been van de keeper ging de bal bijna achter maar Ramzi kon de bal nog scherp uit onmogelijke hoek intikken, tegen de lat. Heugem zette opnieuw aan. Een mooie pas op Dani die prima diep ging. Zijn voorzet werd even van richting veranderd en viel net achter de keeper. Die kon de bal met een reflex uit het doel slaan.
  Na 20 minuten een vrije trap voor Amby. Achterin werd niet opgelet en Marc kon de bal niet vast houden. Van dichtbij werd de bal voor de 0-1 binnen geschoten. Dat was gezien het spelbeeld een tegenvaller. Heugem pakte het echter goed op.

  Nog geen minuut later een prima actie van Dani die langs zijn man glipte en de bal bij Stan afleverde. Stan schoot de bal beheerst langs de keeper voor de 1-1.
  Nog geen 5 minuten later kopte Ben prachtig binnen uit een vrije trap. 2-1. Heugem zette gelijk nog meer aan. Een prima pass op Ramzi. Zijn harde schot spatte op de paal uiteen. Niet veel later schoot Stan uit een corner hard op de paal.

  Gezien de kansen in de eerste helft had Heugem flink afstand moeten nemen.
  In de tweede helft een ander beeld. Amby zette aan. In de eerste minuten werd Heugem nog even gevaarlijk met een goed schot van Ramzi dat door de keeper werd gekeerd.
  Daarna was het vooral tegenhouden van Heugem. Amby maakte het spel en de Heugem verdediging stond onder druk. Gelukkig stonden de mannen achterin wel steeds goed en wonnen de duels. Toch kreeg Amby een hele goede kans. De spits had het vizier echter net te hoog staan. Amby ging steeds opportunistischer spelen en pompte de bal er steeds vaker diep in. Marc moest enkele malen een hoge bal goed weg boksen. Ook Heugem bleef nog gevaarlijk. Een corner werd niet goed weggewerkt en Stan schoot tegen de buitenkant van de paal.
  In de 93e minuut een vrije trap aan de zijkant 16 meter. De bal kwam er laag in en in een mêlee van benen kon Amby er de voet tegen zetten. 2-2.

  Vandaag heeft Heugem zich geen plezier gedaan. Een fantastische eerste helft met veel kansen. In plaats van uit te lopen bleef het 2-1. In de tweede helft zakte het spel van Heugem te ver weg. Uiteindelijk een verdiend gelijkspel voor Amby.
   

   

MEER NIEUWS