Laatste Nieuws


Trainer Dave Schmitz verlengd contract.

21 januari 2019

 

Het bestuur van RKASV en Dave Schmitz zijn verheugd om te kunnen melden dat we in goed onderling overleg besloten hebben de huidige samenwerking te verlengen, met een optie voor een 3e seizoen.

 

Scheidend RKASV – voorzitter Carlo Heinemans:

“Dave is bezig aan zijn eerste seizoen bij RKASV en dit bevalt goed. Ondanks de onverwachte leegloop afgelopen seizoen, is Dave erin geslaagd om een team te smeden. Ook heeft hij goed oog gehad voor onze talentvolle o19. De voetbalvisie van Dave en de visie van RKASV als vereniging is een goede match gebleken, vandaar dat wij als Technische Commissie geen enkele twijfel hebben. Wij als bestuur hebben het volste vertrouwen in Dave en willen dan ook graag een vervolg geven aan de prettige samenwerking. Komend seizoen gaan we samen verder bouwen op onze routiniers in combinatie met onze talentvolle jeugd, daar waar mogelijk en noodzakelijk aangevuld met versterkingen van buitenaf.”

 

“Na een moeilijke start hebben we de weg naar boven gevonden. Mede door de prima motivatie en 100% inzet van de spelers en de mogelijkheid om de talentvolle jeugd volop kansen te geven, heeft mij doen besluiten om er nog minimaal een jaar aan vast te plakken, met een optie voor het seizoen erna. Ik kijk er naar uit om samen met de spelers en het bestuur van RKASV de komende seizoen(en) goede resultaten neer te zetten” aldus Dave Schmitz.