Club info


Inschrijfformulier

Vul het onderstaande formulier in. Wanneer u gereed bent met het invullen, kunt u onderaan dit formulier op 'verzenden' drukken. De door u ingevulde gegevens worden dan via een mailbericht bij ons aangeleverd.

Indien u problemen heeft met het online versturen van het inschrijfformulier kunt u ook het formulier downloaden en opsturen naar secretariaatrkasv@gmail.com

Persoonlijk
Adres
Extra
Club

Jeugdkledingplan van RKASV krijgt ieder spelend lid het originele Shirt/Broek/Sokken dit met een bijdrage ter waarde van 10 euro per jaar. Tenue blijft eigendom van RKASV, indien blijkt dat door opzettelijke beschadiging het Tenue niet meer bruikbaar is zal de schade aan u doorberekent worden.


Door 'akkoord' aan te vinken gaat u hierbij tot wederopzegging, machtiging aan RKASV verlenen om van uw bankrekening de verschuldigde contributie bedragen en tenue borg af te schrijven.

Vrijwilligers

Daar onze voetbalclub nog steeds groeiende is hebben wij een tekort aan vrijwilligers. Voor een ieder is er wel een functie om onze club op welke manier dan ook te ondersteunen. Hier zijn een aantal functies die ingevuld dienen te worden. Staat Uw keuze er niet bij vraag dan gerust naar andere optie's.